Liquid breakfast


zZzZzZzZ … 7:00, suna alarma, imi intind mana si apas pe butonul „Amanare”, simt oboseala si adorm la loc, nici nu pun bine geana pe geana … zZzZzZzZ. 7:05. Cu greu ma dau jos din pat, ma indrept spre baie, imi fac toaleta de dimineata, ma machiez, ma duc in dressing, somnoroasa imi caut ceva de imbracat, imi aranjez parul si e timpul pentru micul dejun. Gabi deja m-a intrebat ce as dori sa mananc, eu aceasi replica: ce este!
Scoate din frigider una alta, insa parca nimic nu-mi e pe plac. O felie de paine de secara, putin unt, o felie de salam, o rosie si gata micul dejun. Sanatos? Deloc! Dar ce sa fac sa schimb acest prost obicei. Cereale cu lapte? Neh, parca imi e si mai gol stomacul dupa ce mananc asa ceva. Ce altceva? Un suc proaspat de fructe? Hmmm, ar merge.
La urmatoarea vizita in supermarket am luat o sticla, defapt un tetra pack de suc de portocale, cica cu pulpa. Nici vorba, e mai nesanatos, decat felia de paine de secara, in combinatie cu unt si salam. Fructe avem, dar parca dimineata in momentul in care esti pe fuga, sa stai si sa savurezi o portocala, o banana, o felie de pepene verde, sau galben dupa preferinte e mult prea mult. Cum ai putea sa ai parte de toate vitaminele la un loc din aceste fructe? Simplu, storcandu-le si savurand un pahar de suc proaspat. Dar storcatorul de unde il cumperi. Aici incepe cautarea.

8hcz

Intri pe Internet si prietenul tau cel mai bun Google iti da o mana de ajutor. Cauti oferte la storcatoare de fructe, si gasesti cea mai buna oferta pe un magazin on-line. Cu un click ai descoperit mai multe storcatoare de fructe, insa tu trebuie sa gasesti storcatorul potrivit pentru tine, raportul calitate pret fiind cel mai bun criteriu. Pretul e vizibil, dar calitatea? Aici intervine din nou prietenul tau Google, cu ajutorul lui cauti review-uri despre produsele care ti-au tras cu ochiul.
hurom-slow-juicer
Aici gasesti ceva despre un storcator de fructe de la firma Hurom, sunt doar pareri bune, toate review-urile au un punct comun si anume, aceste storcatoare sunt eficiente pentru ca sunt storcatoare cu presare la rece si un Slow Squeezing System.

wl3h

Hurom stoarce orice tip de radacinoase: morcov, telina, sfecla rosie, ridiche, cartof, ghimbir si altele. In acelasi timp stoarce orice tip de frunze: patrunjel, iarba de grau, iarba de orz, iarba de lucerna, frunze de spanac, telina sau salata, etc. Face sucuri din orice tip de legume si fructe moi: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, capsuni, cirese, visine (fara samburi), rodie etc. Cum poate sa faca acest lucru prin metoda de stoarcere: masticare si presare. Fructele sunt zdrobite de catre ax si împinse mai în față unde sunt presate intre sita si axul melcat din ultem (un polimer de 8 ori mai dur decat melamina). Acest storcator de fructe este unul diferit fata de celelalte aflate pe piata datorita caracteristicilor sale unice enumerate mai sus.
Un astfel de storcator de fructe ar face viata mai sanatoasa si usoara multora dintre noi. Pe langa toate aceste aspecte ne-ar ajuta sa consuman cele 5 portii de fructe si legume recomandate de Ministerul Sanatatii. Sa avem pofta buna.
9427327-breakfast-sandwich-with-cheese-and-salami-and-juice

Articolul de fata a fost scris pentru competitia SuperBlog.

Sursa de informare:
http://www.marketonline.ro/storcatoare/storcator-hurom-slow-juicer-he-dbe04-putere-150w-70-rotatii-pe-minut-carcasa-inox-argintiu

Lasă un comentariu