De la mic dejun la cina


Dupa o lunga perioada de asteptare, dupa chinul travaliului apare minunea, copilul. Te gandesti cu ce il vei hrani, sti care iti sunt variantele, lapte de la san sau in cel mai rau caz lapte praf. Incepand din prima clipa de viata, prima portie de mancare, primul gust simtit este cel al laptelul. Chiar si dupa primul an din viata ta tot laptele este baza, este parte din meniul tau zilnic, acel lichid vascos, de un alb ca zapada, este esenta vietii tale. La un moment dat ajungi la saturatie, esti hotarat sa nu mai pui picatura de lapte in gura, insa stii ca acest pas, iti va afecta dieta, doza ta de calciu, variatia din meniul tau. Anii trec, tu cresti, devi copil, devi adolescent, moment in care sti ce e mai bine si ce e mai rau, asa ca te hotarasti sa faci un prim pas. Te duci cu mama la cumparaturi, esti plictisit sa astepti dupa ea sa analizeze intreaga sortimentatie, asa ca in plimbarea ta prin supermarket, ajungi in fata raionului de lactate si cauti. Te opresti si incepi sa scanezi rafturile de sus in jos, de la stanga la dreapta, nu gasesti nimic in prima celula, te muti la urmatoarea, nici acolo, incepi sa iti pierzi increderea, asa ca vrei sa renunti, dar ceva te face sa privesti inapoi. Vezi un triunghi, verde, citesti „Miez de lapte„, hmmm, ceva nou! Descoperirea ta este una care ti-a salvat ziua si intregul meniu, pentru ca miezul gasit il poti folosi la toate cele 3 mese principale ale zilei. La micul dejun il consumi cu o felie de paine, un ou si cateva rosii cherry.
065
La pranz il pui intr-o salata, sau il consumi ca si desert, punand peste el dulceata din fructele tale preferate.
552
Seara vrei ceva mai usor, asa ca pe un betisor de frigarui pui cate o bucatica de miez de lapte, rosie, piept de pui si gata si aceasta masa.
455
Incepand din acea zi miezul a devenit ceea ce il defineste: baza, importanta si mai ales esenta meselor tale. Acest Miez de lapte il gasesti doar de la Delaco, cei care au facut mai multi oameni fani branza. Daca tu nu esti inca, in momentul in care vei consuma asa ceva, vei deveni fan, cu siguranta.
Daca esti deja fan branza sau ai consumat miez de lapte, spune-mi si mie in ce combinatii ai consumat asa ceva. Eu am ales sa consum in varianta micului dejun, adica simplu si cel al desertului, in combinatie cu dulceata de capsuni. Urmeaza varianta frigarui. Documentandu-ma pentru articol am descoperit mai multe posibilitati de a le combina. Ajuta-ma si tu cu cateva idei. Astept comentariile tale.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog.

Anunțuri

Un gând despre &8222;De la mic dejun la cina&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s