Multumesc


Vreau sa le multumesc celor care m-au criticat, pentru greselile gramaticale pe care le fac. Toate aceste critici m-au facut sa caut informati despre gramatica limbi romane. Nu promit ca voi scrie foarte corect de azi inainte, dar voi incerca.
Recomand tuturor celor care de-a lungul timpului au primit critici, au fost atentionati cu privire la comportamentul lor, modul de a gandi, stil vestimentar, limbaj, etc sa isi sacrifice un moment, sa analizeze ceea ce li s-a spus si daca cred ca e nevoie, sa actioneze. In momentul in care o persoana iti spune ca procedezi gresit, crezi ca are ceva cu tine, insa daca incidentul nu e izolat trebuie sa iti pui cateva intrebari. Dese ori omul vrea sa te ajute, desi tie ti de pare exact invers, problema e ca nu stim sa acceptam critici, sau dese ori nu explicam pe intelesul persoanei criticate. Atat cei care critica, cat si cei care primesc criticile nu procedeaza corect, trebuie sa fim mai expliciti, respectiv mai intelegatori. In ambele cazuri trebuie sa invatam, in fiecare zi sa ne masuram cuvintele, respectiv reactiile.

Reclame

Un gând despre ”Multumesc

  1. zulu zice:

    problemele nu sunt neaparat de gramatica (chiar daca sunt majore. lucreaza la sens si la idei. incearca lucruri mai serioase, nu banalitati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s