NU din prima seara!


Tot de la casa de marcat va relatez o poveste si mai interesanta. In care personajele principale sunt o blonda simpatica si un domn trecut de 35 de ani care pare la inceput amabil, dupa care isi da arama pe fata.

Tipa vine la casa isi aseaza cateva lucruri in cos pe anda, insa apre un domn bienvoitor, care o intreaba daca are nevoie de ajutor, fata accepta ajutorul, ii scanze produsele, tipul o ajuta sa si le puna in cos, fata plateste, domnul intr-un final isi ia inima in piept si sspuen fetei ce are de spus, a intrebat-o ce are de facut diseara, daca nu e libera sa iasa la un suc, fata zice nu, are ceva treba, domnul insista, pana fata elegant ii zice ca va pleca din tara curand. . SI nu pleaca oriunde pleaca in America, domnul dezamagit mai incerca inca o data insa tot un refuz primeste. Nici macar nu numar de telefon nu a reusit domnul sa primeasca …

Mi-a placut povestea pentru ca vad ca in ziua de azi chiar iti poti gasi sufletul pereche in orice colta la lumii, in orice moment al zile, nu conteaza locul, ora, momentul, cel mai importante este sa vrei. Totusi situatia putea fi cu doua taisuri, putea sa te trezesti cu un „asasin”, cu un psihopat, care prefera blondlee dragute, insa cateodata, merita in viata sa risti … dar toti prietenii tai trebuie sa stie unde etsi, cu cine esti, si mai ales … NU din prima seara!!!

Reclame

Un gând despre ”NU din prima seara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s